2016…ett speciellt år…

Nu börjar vår dansgrupp ha så många aktiviteter så vi får ta minnena i omgångar.  Under 2016 hade vi vår första vårfest. Vi hade tränat mycket under året innan. Ingrid hade sytt och sytt och sytt och nu var alla 10 dräkterna färdiga! Mer om hur de kommit till kommer senare.
Varje dansare hade en dräkt från ett område i Grekland. Och vi hade också tränat in en dans från samma område, dvs. tio olika områden. Detta skulle vi nu för allra första gången presentera offentligt!
VÅR PREMIÄR VAR EN STOR FEST DEN 13 FEBRUARI 2016!!
Till vår premiär hade vi bjudit in Örebrogruppen Ya Mas som spelade grekisk musik främst rembetikamusik. Ilias Vogiatzis och hans dotter Nana som var sångerskan i gruppen, var mycket goda vänner med Ingrid sedan 70-talet.
Vi serverade grekisk bönsoppa och det blev dans och fest hela kvällen!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s