…fortsättning på 2015…

Vi uppträdde i Gärsnäs, vi hade vår sedvanliga fest på hotell Aurora i Simrishamn och vi dansade efter Ingrids föredrag i Skillinge kapell om den grekiska påsken.  Ingrid ledde också en nybörjarkurs på Valfisken på sommaren. Vi fick också besök från Terry som bor på den grekiska ön Naxos sedan många många år och som ledde övningarna en kväll.

I november uppträdde vi för ABF:s höstmöte i Skurup. Det var den allra första gången vi uppträdde med dräkter. Ingrid hade sytt fem av dem och Marie-Louise hade sytt sin egen. Ett historiskt ögonblick för vår dansgrupp!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s