Fotografering

Trots att inte alla dräkter är färdiga så ville vi göra en fotografering. Vår gode vän, fotografen och arkitekten  Göran Söderberg ställde upp i parken utanför sitt hus. Då Studieförbundet Vuxenskolans egna lokaler också fanns strax bredvid, så fick vi använda lokalerna att klä om, sminka oss (!!) och styla hår, Birgitta är ju frissa så vi hade fantastisk hjälp med allt detta! Sedan gällde det att få fason på huvuddukar och hitta de rätta smyckena.
Det var första gången vi kunde prova dräkterna i sin helhet och det fanns mycket att ordna med. Tre av medlemmarna hade ännu inte fått sina dräkter färdiga från sömmarstudion och fick därför fick låna från mitt lilla förråd av gamla dräktdelar från Grekland.
En fotografering med alla kompletta dräkter kommer vi att göra i vår när allt är färdigt.
IMG_2754 IMG_2756 IMG_2759
IMG_2761 IMG_2770 IMG_2784

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s