Dansfesten blev succé!

Det kom ca 100 personer till vår dräktpremiär! Rembétika-orkestern YaMas från Örebro spelade och Föreningen Viljan i Folkhemmet i Östra Hoby skötte organiserandet. Ingen av oss begärde ersättning för arbetet!
Vi fick ihop en vinst på ca 9000:- SEK som ska skickas till den grekiska organisationen Fair Planet (www.fairplanet.gr) som ger pengarna till en läkarstation i centrala Aten där fattiga greker och flyktingar får gratis sjukvård. Grekland tar just nu emot ca 900 000 tusen flyktingar, ett land som är mycket försvagat av den ekonomiska krisen.
Vår fest var ett sätt att stödja Grekland att stödja!
Efter YaMas´och vår dansgrupps uppträdanden dansade vi alla loss på dansgolvet. 80 % av deltagarna hängde med och dansade långt in på natten! Roligt hade vi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s